Otthon Melege Program 2018

Otthon Melege Program 2018

Otthon Melege Program 2018: családi ház felújítás, ablakcsere, és fűtéskorszerűsítés pályázat 2018!

Ön családi házban él? Tavasztól 100%-os felújításra pályázhat! Mutatjuk a részleteket:

2018 tavaszától nagyon jelentős anyagi támogatást kapnak azok, akik családi házban élnek. Erről mindenkinek tudnia kell! Ne fussatok ki az időből, osszátok meg ismerőseitekkel is!

2018. tavaszától első sorban a családi házban élők beruházásainak támogatásával folytatódik a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által működtetett Otthon Melege Program.

Szabó Zsolt azt nyilatkozta, hogy a tavaly indított programnál sokkal komplexebb fejlesztésre pályázhat a lakosság. A szigetelés mellett a fűtési rendszerek cseréjét is támogatja az állam.

Továbbá nyílászáró cserére is lehetőség nyílik, ugyanis a keret kétszer akkora lesz, mint az idei – a vissza nem térítendő támogatás aránya 40%-ról 90%-ra, bizonyos szociális rászorultság esetén pedig 100%-ra módosul.

Tekintve a feltételeket, butaság volna kihagyni a lehetőséget azoknak, akik családi házban élnek. Ilyen mértékű támogatásra hosszú évek óta nem volt lehetőség.

Korábban is sok érdeklődő volt a pályázat kiírásánál:

Szabó Zsolt elmondta, hogy idén csaknem hatvanháromezren nyújtottak be pályázatot, a megemelt összegnek köszönhetően pedig mindenki megkaphatja a támogatást.

Hozzátette: a program eddig több mint 180 ezer háztartás fejlesztéséhez járult hozzá, amivel rengeteget spórolhattak a családok.

A háztartási nagygépek cseréjére meghirdetett program eredetileg 600 millió forintos keretösszegét az óriási érdeklődésre való tekintettel 2,6 milliárd forintra emelték.

Az államtitkár közölte, még mintegy 2000 pályázat vár elbírálásra, de karácsonyig ez is lezáródhat. Szólt arról is, a három éve futó programban az energiahatékony hűtő- vagy fagyasztókészülékek, mosó- és szárítógépek beszerzése évente mintegy tízmilliárd forintnyi megtakarítást eredményezett a háztartásokban.

Tehát 2018-ban várhatóan lesz családi ház felújítási pályázat és gépcsere program is.

Kérjük látogasson ide vissza később, hogy tájékoztatni tudjuk önt a friss hírekről!

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019 - OMP - Otthon Melege Program 2019 - Minimálbér-2019 - Csok-2019 - Családi adókedvezmény 2019

Be the first to comment on "Otthon Melege Program 2018"

Leave a comment

error: Tartalom védett !!