Nem viszi ki a posta az Erzsébet utalványokat a nyugdíjasoknak >>> így kaphatják meg!

Nem viszi ki a posta az Erzsébet utalványokat a nyugdíjasoknak >>> így kaphatják meg!

>> Így juthatnak hozzá a nyugdíjasok a Karácsonyi Erzsébet utalványokhoz … osszátok meg… erzsebet-utalvany-nyugdijasoknak

Nem elég, hogy a kormány minden nyugdíjasnak tízezer forint értékben ad még idén Erzsébet-utalványt, nem kispályáznak a módszerrel, ahogyan az ajándékukat meg fogják kapni az idősek. Lázár János ugyanis most bejelentette: az utalványokat személyesen fogják kivinni, összesen 30 ezer ember fog ezzel foglalkozni a kormányhivataloknál. Lázár szerint azért választották ezt a megoldást, mert a Posta darabonkénti 480 forintos áron dolgozott volna. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt is megígérte: még karácsonyig megkapják a nyugdíjasok az utalványaikat.A kormányhivatali dolgozókat biztonsági őr is fogja kísérni. Ha a nyugdíjas épp nincs otthon, akkor a járási hivatalban tudja átvenni az utalványát.

Ez egy gesztus, a nyugdíjasok iránti tisztelet kifejezése

– így mutatta be két napja Orbán Viktor az utalványosztogatás ötletét. Mint mondta, nem akartak egy karácsonyi gesztusnál vitát nyitni arról, hogy ki kap több pénzt, ki kevesebbet, ezért egységesen minden nyugdíjasnak jár az utalvány.

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019

6 Comments on "Nem viszi ki a posta az Erzsébet utalványokat a nyugdíjasoknak >>> így kaphatják meg!"

  1. super, én szeretném kérni,hogy Lázár Jani hozza ki nekem , olyna rég találkoztunk, váltanék vele pár szót

  2. Ez az árvaságira is igaz? Azvis egyfajta nyugdíj.

  3. Hol tart tartunk ez már nevetséges gondolom a családi vállalkozás keveset fog keresni a kézbesitésekből.Már nincs az emberekben VÉR.

  4. A ROKKANT ELLÁTOTT IS KAP? AZ IS EGYFAJTA NYUGDIJ, CSAK KEVESEBB MINT A MÁSIK.

  5. Nem mondom hogy nincs olyan nyugdijas akinek nem jelent sokat, de kérdem én: Mi van azokkal a rehabos nyugdijasokkal akik havonta több mint 20 ezret költ gyógyszerre, és kevesebbet kap mint 40 ezer.. Nem az ilyen beteg embereken kellene segítteni, aki tényleg rászorul, akinek nagyon jól jönne az a pénz,igy karàcsonykor?! Gondolkozzunk már egy kicsit…

Leave a comment

error: Tartalom védett !!