Mennyi egy Ford Transit kötelező biztosítása 2014-évre, casco megkötése nélkül ? 2005-ös évjárat és 2,0 TDCI motor !

Mitől függ a kgfb ára ? Több tényezőtől is ! Például, lakcím, életkor, gyerekek száma és , hogy az adott cégnél van-e másik biztosításunk ezen az autón kívül ! Egy Ford Transit kgfb díja kb éves szinten 80,000 és 100,000ft közt mozog baleseti adóval együtt !

Bármely társaságot választja, a jogszabályok minden esetben körülhatárolják a szerződés alapvető tartalmát, az árakat, a díjszámítás módját. Aki nem idegenkedik a mai világ legkedveltebb vívmányától, az internettől, az nagy előnyökre tehet szert, hiszen már akár a díjhirdetés napján, elsők között megismerheti az összes vezető biztosító meghirdetett díját, nyomban egymás mellé teheti azokat és rögtön el lehet dönteni, hogy az ár szempontjából melyik tűnik a leginkább jó konstrukciónak. Ez igen nagy fórt jelenthet azokkal szemben, akik órákat állnak sorban biztosítójuknál és majd csak egy két nap múlva tudnak döntést hozni, hogy megéri-e maradni, vagy érdemesebb váltani. A nagy kedvezmények az első napokban még többet érhetnek, és a személyes kötéskor még az online kedvezményre sem lehet számítani. Aki oldalunkon keresztül köt kötelező biztosítást, egészen bizonyos lehet benne, hogy itt megleli a legjobbat, a legolcsóbbat és abban is, hogy a mi segítségünkkel minden szerződéses kérdés tisztázott lesz, ráadásul azon kívül, hogy a kalkulátoron keresztül megadja a jármű és személyes adatait, nem is lesz más teendője, mert a többit mi elvégezzük, mégpedig teljesen ingyenesen. Az online kötés után már akár egy órán belül kezében tarthatja kötvényét, sőt arra is van lehetőség, hogy amikor új autót vásárol, még az átvétel előtt megszerezze Önnek a kötelező előszerződést.

Megváltozik az eddigi eljárásrend a közúti ellenőrzések során is, az új rendelkezések hatására. Az eddigi 30 nap helyett a rendőrség 60 napig fogja elfogadni a biztosítási szerződés megkötéséről szóló igazolásokat, vagyis azok akik biztosítót váltottak tavaly novemberben és erről igazolást kaptak a biztosítójuktól, azt idén március 1-ig használhatják igazoló dokumentumként egy esetleges közúti ellenőrzés során – tájékoztatott az ORFK sajtóreferense.

Az új eljárásrend alapján a rendőrség a közúti ellenőrzések során elsősorban a központi gépjármű nyilvántartási adatokat fogja lekérdezni rendszám alapján, hogy fennáll-e KGFB szerződés illetve érvényes-e rá a fedezet. Nemleges válasz esetén még mindig adott a lehetősége az autósnak, hogy a helyszínen dokumentummal igazolja biztosításának az érvényességét.

Rossz hír az autósoknak, hogy az új rendelet kedvező hatásai mellet, tartalmaz olyan szabályozást is, ami egyáltalán nem pénztárcakímélő.

Már most érezteti a hatását az egységes biztosítási évforduló január 1-től történt eltörlése. Amekkora mértékben csökken a kampány ösztönző hatása, illetve a kampányidőszak ez évtől történt eltörlése, abiztosítók közötti árverseny csökkenése miatt, olyan mértékben nőnek a biztosítási díjak is hiszen az év közbeni biztosító váltás alkalmával az ügyfelek kisebb figyelmet fordítanak a biztosítók ajánlatainak az összehasonlítására.

Ezidáig, a novemberi kampányok alatt, átlagosan 25 ezer forint körül köthettünk KGFB-t a meglévő autóinkra, most, a kampány végeztével ez a díj elérte a 41 ezer forintos átlagárat. Az átlagdíj 50 százaléknál is magasabb növekedése egyik pillanatról a másikra következett be, hiszen január 1-étől már nem lesz több kampánykedvezmény, illetve év közben több biztosító is más tarifákkal dolgozik.

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019 - OMP - Otthon Melege Program 2019 - Minimálbér-2019 - Csok-2019 - Családi adókedvezmény 2019

Be the first to comment on "Mennyi egy Ford Transit kötelező biztosítása 2014-évre, casco megkötése nélkül ? 2005-ös évjárat és 2,0 TDCI motor !"

Leave a comment

error: Tartalom védett !!