Mégis lesz 13.-ik havi családi pótlék – Szeptember végéig kell igényelni!

ITT vannak a dátumok – Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán 2016-ban?

 

A kormány szándékában áll, hogy a rászorulóknak szebbé tegye a karácsonyi ünnepeket, ezért lehetőségekhez mértek 13. havi családi pótlékot ad a családoknak. A 13 havi családi pótlék nem érkezik majd automatikusan. A helyi kormányhivatalokban lehet majd igényelni Szeptemberben, de még senki se rohanjon a hivatalba. A kormány a közeljövőben dönt, hogy lesz e 13. havi családi pótlék. 13.ik havi

Sajnos a családi pótlék és az egyéb családtámogatások utalási időpontja nagyon sok család számára igen fontos dátum, hiszen minden forint be van osztva, így egyáltalán nem mindegy, hogy mikor érkezik meg az ellátás a számlára, illetve a postás mikor hozza!
A 2015 év utalások dátumai :

2015. augusztus 3

2015. szeptember 1.

2015. október 1.
2015. november 3.
2015. december 1.
A kormány által felvetett 13 havi családi pótlék utalási időpontja:
2015. december 21.
Az utalási időpontok tájékoztató jellegűek!
Figyelem ezek utalási napok, még nem azt jelenti, hogy ezen a napon a számládon van a pénz. A számlákra csak az utalást követő 1-2 napon belül kerül rá a pénz, ez attól függ, hogy melyik banknál vezeted a számládat!
Postai kézbesítés esetén, azokon a napokon érkezik az ellátás, amelyről minden család értesítést kapott, de általánosságban elmondható, hogy a posta esetén az utalás utáni 2-5 napon belül várhatóak a posta kézbesítések !
Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019

11 Comments on "Mégis lesz 13.-ik havi családi pótlék – Szeptember végéig kell igényelni!"

 1. Szép dolog hogy segítséget kapnak a fiatalok az iskolakezdéshez. Kár hogy a nyugdíjasokkal már ez a kormány semmit sem törődik. A magánnyugdíjpénztári megtakarításunkat elvették, még csak egy 13. havi nyugdíj sem jár érte?

 2. Hol kell igényelni a szeptemberi 13 -ik családi pótlékot. kérek választ köszönöm.

 3. és mindenki igényelheti?

 4. Es hogy kell kerelmezni a 13. havi csp?

 5. Üdv érdeklödni szeretnék egyedul nevelem a gyermekem.tegnap bent vol0am pécsen a Máknál ndm volt ügyfélfogadás,érdeklödni szeretnék hol lehet igényelni 13.havi cspt mert nagy szükség lenne rá válaszukat elöre is köszönöm mert az ilyenekröl mindig lemaradok,a sulicsekket sem tudtam még soha igénybe venni 5éve egyedül nevelem a gyerekem és munkahelyeim is voltak.

 6. engem a szekszárdi MÁK-nál leráztak

 7. Szeretném igényelni a 13ikai családi potlékot mert mimég nem kaptuk .eg és van hat gyermek akure nagyon kevés a96000er forint.elöreisköszönöm maràz vilmosné

 8. Mi nem kapùnk 13dik havi családi pótlèkot pedig kèt gyermeket nevelek egy fizetèsbòl ès rászòrùlnèk èn is

 9. sziasztok ugy tudom,hogy nem lesz senkinek 13havi családi mert ezt a kormány már elvetette règen de ha valaki tudja akkor irja már meg,hogy hol lehet ezt igènyelni vagy már lekèstünk róla?köszönöm.

 10. Engem is érdekelne a 13-dik Családipotlék ugyan postai uton kapom de akkor is jól jönne.
  Mivel én is egyedül állo vagyok 2.kiskoru gyerekel.
  Igy nàlunk is minden fillér jól jön!
  Köszöm ha tudnak ebben segiteni nekem is.
  Legyenek szivesek az e-mailomra értesitést küldenni ezel kapcsolatban.

 11. Most akkor aki lemaradt a szeptemberi 13 .havi csp igényléséröl akkor mivan mit kell teni ? Nekem 2 gyerekem kap kiemelt csp .

Leave a comment

error: Tartalom védett !!