KÉSZPÉNZT ADNÁNAK A NYUGDÍJASOKNAK AZ ERZSÉBET UTALVÁNY HELYETT!

>> Friss hír érkezett az Erzsébet utalványról … Osszátok meg …

KÉSZPÉNZT ADNÁNAK A NYUGDÍJASOKNAK AZ ERZSÉBET UTALVÁNY HELYETT!

A Demokratikus Koalíció alelnöke arra szólította fel a kormányt, hogy ne Erzsébet-utalványt, hanem tízezer forintnyi készpénzt kapjanak a nyugdíjasok. orban-viktor-penzt-ad-erzsebet-utalvany-helyett

Varju László keddi, budapesti sajtótájékoztatóján rámutatott, hogy a tízezer forintnyi Erzsébet-utalvány az adók miatt 15 ezer forintba kerül, és az is növeli a költségeket, hogy Orbán Viktor miniszterelnök minden érintettnek levelet is küld.
Felháborítónak nevezte, hogy a kormányfő “saját ajándékaként” akarja feltüntetni a juttatást, mondván, a kormány ezzel a pénzzel nem jótékonykodik, hanem tartozik a nyugdíjasoknak. Ezt azzal indokolta, hogy a nyugdíjemelés 2,6 helyett csak 1,6 százalék.

Varju Lászlót kérdezték a frissen publikált PISA-felmérésről. A képviselő azt mondta, hogy a konkrét eredményeket még nem látta, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján nem tartja meglepőnek a romlást az oktatási rendszer “szétverése”, a “sehová nem vezető” átszervezések, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) létrehozása és az elvonások fényében. Az a legnagyobb baj, hogy a kormányzat a gyerekekkel kísérletezett és az okozott kár még hosszú ideig érezteti majd hatását – mondta a független képviselő.

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019

Be the first to comment on "KÉSZPÉNZT ADNÁNAK A NYUGDÍJASOKNAK AZ ERZSÉBET UTALVÁNY HELYETT!"

Leave a comment

error: Tartalom védett !!