JÖVŐRE A CSALÁDI PÓTLÉKON, AZ ÖZVEGYI-, ROKKANTSÁGI NYUGDÍJON ÉS AZ ÁRVAELLÁTÁSON IS SPÓROLNAK! KEVESEBB PÉNZT KAPUNK!

JÖVŐRE A CSALÁDI PÓTLÉKON, AZ ÖZVEGYI-, ROKKANTSÁGI NYUGDÍJON ÉS AZ ÁRVAELLÁTÁSON IS SPÓROLNAK!

FRISS – A kormány spórolna az özvegyi, rokkantsági nyugdíjon és az árvaellátáson is.

A jövő évi a költségvetésben jó néhány terület rosszul járhat a kormány 1000 milliárdos megszorításával. A végleges állapot jövő hétre várhat. Kevesebb pénz jut a családira - nem emelik

A Világgazdaság szerint a költségvetés 2500 sorából 1500 esetében nem emelkedik az előirányzat 2016-hoz képest, viszont 381 tételnél kisebb lesz az állami pénz az ideinél. A jövő évi kiadások 1500 milliárd forinttal, 10 százalékkal lesznek magasabbak, de a növekményből nem jut mindenkinek.

Rosszul járhatnak a tanárok, mert jövőre csak 22 milliárdot kaphat a Klik az idei 45 milliárd forinthoz képest, de 4,6 milliárd forintot spórolnak a milánói világkiállítás pavilonján, amire nem kell költeni 2017-ben. A
közfoglalkoztatás keretét viszont 15 milliárd forinttal csökkentik.

A nyugdíjasokat is jelentől elvonások érintik, mert a korhatár alatti ellátásokra 17 milliárd forinttal, árvaellátásra pedig 3 milliárd forinttal fordítanak kevesebbet.
Az özvegyi nyugellátások értéke 3,5 milliárddal fog csökkenni, de csökken majd a rokkantsági és rehabilitációs ellátások kerete is 2,5 milliárd forinttal.

A családi pótlékra szánt keret is 3,2 milliárd forinttal lesz kevesebb az ideinél pedig korábban arról szóltak a hírek, hogy a kormány emelni kívánja a családi pótlékot.

►KÉRJÜK NYOMJON EGY LÁJKOT ÉS OSSZA MEG MÁSOKKAL IS

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019

9 Comments on "JÖVŐRE A CSALÁDI PÓTLÉKON, AZ ÖZVEGYI-, ROKKANTSÁGI NYUGDÍJON ÉS AZ ÁRVAELLÁTÁSON IS SPÓROLNAK! KEVESEBB PÉNZT KAPUNK!"

  1. Spórolni kell mindenütt, mert sokba vannak az URAK ! Meg is mutatják, h rajtad, Istenadta !

  2. Persze hogy sporolni kell mert ezeket a mocskos migrànsokat kell pàtyolgatni,meg a sok ingyen élö parasztot!Ez a véleményem undortó ez a kormàny önekik nagyon jó!

  3. Igy se éri el a családtámogatási ellátás az uniohoz mért színvonalat.Nálunk a legkevesebb a csalásipótlék és az egyébb ellátàs.Ha még ezt ezt a keveset is lentebb viszik,biztos lincselés lesz a következménye.Kevesebben kellene lenyulni a kasszából fullos verdákra meg palotákra amikben laknak! Nagy *** ez a kormány!

  4. Spórolni a határon túli magyarok miatt kell, miért kell fizetni nekik egy fillért is, amikor nem dolgoztak Mo-n egy percet sem? Amúgy nincs velük semmi bajom, jöjjenek, de ne innen kapják a nyugdíjat, hanem onnan ahol megdolgoztak érte.

  5. Én úgy gondolom itt van az ideje egy összefogásnak ismét akàr a kormány váltásnak is ideje lenne mert amit itt produkálnak az egyre szánalmasabb

  6. Tőlem már elvették az özvegyit.

  7. Elképesztő……… Minthogy emelnék…..áh mire az….. Majd akkor vesznek ők a nagyokosok cipőt ruhát a gyereknek ha kinovik……egy gyerek nagyon sokba van…..nekik konnyu….van mibol verni a nyáljukat…… Komolyan mondom az eszem megáll már attól ami ott folyik….. így tovább….csak gratulálni tudok az ilyen utolsó senkihaziknak mint ők……

  8. Orbánt ideje lenne már leváltaninem emel semmin aki dolgozik az is éhbérért ő meg lubickol az emberek pénzébe.

  9. ez amai kormány csak asaját zsebüket tömték edigis és ami acsaládosoknak meg abeteg nyugydijasoknak kéne hogy játjon még azt is el lopják de akor miért vagyunk az unióba lépve az eu ró ide soha nem fog érni mert akaszát már rég ki üritettékés ahitelből él orbán meg atöbbi léhütök mert ök nem dolgoznak csak lopnap de aból jó sokatt szégyeljétek magatokat nincs még elég pénz azsebetekbe?még töbkel kölcsétek koporsóra az kéne nektek meg anyiból élni mint aszegények mi emberek..

Leave a comment

error: Tartalom védett !!