Friss! A 90 éves Gyuri bácsi megelégelte, hogy állandóan bírálják őt és munkásságát! Szívszorító üzenetben kéri a segítségünket, hogy juttassuk el szavait az illetékesekhez! Osszátok!

Friss! A 90 éves Gyuri bácsi megelégelte, hogy állandóan bírálják őt és munkásságát! Szívszorító üzenetben kéri a segítségünket, hogy juttassuk el szavait az illetékesekhez! Osszátok!

FRISS! Az elmúlt hetekben élesen támadták különböző gyógyszeripari cégek és orvosok az egész magyarság által nagyra becsült és szeretett Gyuri bácsit, a bükki füvesembert. Egyértelmű üzenete volt ezeknek,írja a  hir-tv. A gyógyszeripar és az általa pénzelt orvosok hallani sem akarnak egy jóval olcsóbb, egészségesebb gyógymódról, mert az veszélyezteti őket. Sok embert hallgattattak már el így a történelem folyamán.

Gyuri bácsit legutóbb Dr. Zacher Gábor támadta meg és illette munkásságát csúnya szavakkal, aminek a bükki füvesember nagyon nem örült. Gyuri bácsi az előrehaladott kora ellenére most mégis az interneten üzen, lányán, Szabó Zsuzsán keresztül, ő írta le és osztotta meg szavait. “Tisztelt mindenki, kedves polgártársaim! Szomorúan tapasztaltam és önök is láthatták az elmúlt időszakban mennyi kritikát és bírálatot kapott a hosszú évtizedekre visszavezethető munkásságom.

Fáj látni, ami ebben az országban folyik. A gyógyszerészek és orvosok által indított hadjárat ellenem, és mindenki ellen, aki próbál eredeti, igaz és őszinte lenni és a nép javát szolgálni munkásságával. Az én gyógyfüveim igenis hatásosak sok betegség ellen és kikérem magamnak, hogy ennek az ellenkezőjét állítsa róluk akárki. Ilyen idősen elég sok gondja van már az embernek, de a mai napig azon vagyok, hogy minél több gyógyfüvet, keveréket tudjak előállítani önöknek. Remélem továbbra is bennem és őszinte igaz munkásságomba hisznek, nem a média által felfújt lejárató kampányban.”

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019 - OMP - Otthon Melege Program 2019 - Minimálbér-2019 - Csok-2019 - Családi adókedvezmény 2019

Be the first to comment on "Friss! A 90 éves Gyuri bácsi megelégelte, hogy állandóan bírálják őt és munkásságát! Szívszorító üzenetben kéri a segítségünket, hogy juttassuk el szavait az illetékesekhez! Osszátok!"

Leave a comment

error: Tartalom védett !!