Erzsébet utalvány 2016 – jön az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya

Bevezetik az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyát – Plasztikkártya váltja az Erzsébet-utalványokat. Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az étkezési, az ajándék, az iskolai, a kultúra, a sport, valamint a gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya 2016

A kártya zsebei megfelelnek a papíron kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papíralapú utalványokéval.

Az elektronikus utalványkártya mellett a papíralapú utalványok továbbra is forgalomban maradnak, azok elfogadásában nincs változás. Az utalványkártya a folyamatosan bővülő kártya-elfogadóhelyeken használható fel. A mágnescsíkkal rendelkező Erzsébet-utalvány Plusz kártyát vásárláskor PIN kód védi, a rendszer biztonságát pedig a nemzetközi MasterCard-csoport garantálja – írja honlapján az erzsebetutalvanyplusz.hu.

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya érvényessége 3 év, a feltöltött összegek felhasználási ideje megegyezik a papíralapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus utalványkártyára történő átállás az elfogadóhelyeknek nem jelent többletköltséget –írják.

Az elektronikus utalvány többek közt egyszerűbbé teszi az elfogadás folyamatát, mivel egy kártyán az összes utalványtípus kezelhető. A plasztikkártya az elfogadóhelyek számára az adminisztrációt is megkönnyíti a papíralapú utalványokkal szemben, ezért átláthatóbbá válik a rendszer kezelése is.

Erzsébet program-utalvány 2016

Otthon Melege Program 2017 - Otthon Melege Program 2017 feltételek itt - Friss hírek

3 Comments on "Erzsébet utalvány 2016 – jön az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya"

  1. kovács istvánné | 2015-11-25 at 14:33 | Válasz

    Szeretném igényelni az erzsébet kártyát szeretném tudni mik kelenek hozzá

  2. Kemény Ferenc | 2015-12-01 at 21:52 | Válasz

    Szeretném igényelni az erzsébet kártyát szeretném tudni mik kelenek hozzá.

  3. agoston adel | 2016-01-26 at 13:39 | Válasz

    enis szeretnem igenyelni

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Tartalom védett !!