Erzsébet utalvány 2016 – jön az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya

Bevezetik az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyát – Plasztikkártya váltja az Erzsébet-utalványokat. Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártyán egyszerre kezelhető az étkezési, az ajándék, az iskolai, a kultúra, a sport, valamint a gyermekvédelmi Erzsébet-utalvány is. Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya 2016

A kártya zsebei megfelelnek a papíron kibocsátott Erzsébet-utalványok típusainak, így az egyes zsebek felhasználhatósági köre azonos a papíralapú utalványokéval.

Az elektronikus utalványkártya mellett a papíralapú utalványok továbbra is forgalomban maradnak, azok elfogadásában nincs változás. Az utalványkártya a folyamatosan bővülő kártya-elfogadóhelyeken használható fel. A mágnescsíkkal rendelkező Erzsébet-utalvány Plusz kártyát vásárláskor PIN kód védi, a rendszer biztonságát pedig a nemzetközi MasterCard-csoport garantálja – írja honlapján az erzsebetutalvanyplusz.hu.

Az Erzsébet-utalvány Plusz kártya érvényessége 3 év, a feltöltött összegek felhasználási ideje megegyezik a papíralapú utalványokéval.

Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus utalványkártyára történő átállás az elfogadóhelyeknek nem jelent többletköltséget –írják.

Az elektronikus utalvány többek közt egyszerűbbé teszi az elfogadás folyamatát, mivel egy kártyán az összes utalványtípus kezelhető. A plasztikkártya az elfogadóhelyek számára az adminisztrációt is megkönnyíti a papíralapú utalványokkal szemben, ezért átláthatóbbá válik a rendszer kezelése is.

Erzsébet program-utalvány 2016

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019

3 Comments on "Erzsébet utalvány 2016 – jön az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya"

  1. Szeretném igényelni az erzsébet kártyát szeretném tudni mik kelenek hozzá

  2. Szeretném igényelni az erzsébet kártyát szeretném tudni mik kelenek hozzá.

  3. enis szeretnem igenyelni

Leave a comment

error: Tartalom védett !!