A Posta viszi ki a karácsonyi erzsébet-utalványt, mellé levelet is kapnak a nyugdíjasok Orbán Viktortól!

Friss hír >>> A Magyar Posta közleményében azt írta: mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjasok a lehető leghamarabb megkapják a küldeményeket, legkésőbb 2016. december 31-ig. Egyébként pedig 400 forintért továbbítják az utalványokat darabonként.

A karácsonyi erzsébet-utalvány mellé levelet is kapnak a nyugdíjasok Orbán Viktortól!Fontos levelet kapnak a nyugdíjasok Orbántól: az utalványokról van szó orban-viktor-levelet-ir-a-nyugdijasoknak

Nem csak 10 ezer forint Erzsébet-utalványt, hanem egy levelet is kapnak Orbán Viktortól a nyugdíjasok, akik jogosultak a kormány karácsonyi ajándékára. A névre szóló levélben a miniszterelnök emlékezteti majd a nyugdíjasokat, hogy a kormány mennyire fontosnak tartja, mennyire tiszteli őket, és becsületbeli kérdés, hogy a költségvetésben keletkezett többletből a családok és az adócsökkentéssel érintett aktív rétegek után az idősebbek is részesüljenek. Orbán Viktor a nagy karácsonyi pénzosztás bejelentésekor is ezzel érvelt.

Orbán Viktor bejelentése szerint minden érintett tízezer forint értékben kap Erzsébet-utalványt karácsonyra. Az Index szombaton arról írt, hogy az ünnepi ajándék a Miniszterelnökség szerint kézbesítéssel és egyéb költségekkel együtt számolva fejenként akár tizenötezer forintjába is kerülhet az államnak. Hogy miért, arról a portálnak a Miniszterelnökség azt írta, hogy majd a Nemzetgazdasági Minisztérium tud tájékoztatást adni.

Így kapják meg az idősek az Erzsébet utalványt >>>

Otthon Melege Program 2018 - Hírközpont - Friss hírek - Infrashape - Hírek 2019

Leave a comment

error: Tartalom védett !!